Your search results

NOU ESPAI COWORKING

Naix l’oportunitat que estaves esperant

HA ARRIBAT EL TEU MOMENT

T’oferim un espai a Banyeres de Mariola on podràs iniciar el teu nou negoci amb uns costos mínims. Una serie d’oficines de diferents tamanys, a un lloc cèntric i molt lluminós. Aigua, electricitat, internet, segur, neteja… tot inclòs a una única quota mensual. Fàcil, econòmic, sense complicacions, per a que pugues llançar la idea que fins ara veies inaccesible.

Advocats, assesors, professors de reforç, fisioterapeutes, nutricionistes, arquitectes, enginyers, informàtics, communitiy managers, dissenyadors, comercials, estudiants/opositors, modistes, contables, monitors de pilates, ioga o taichí, periodistes, escriptors, publicistes, perruquers, dentistes…

Este és el vostre espai.

TRIA EL TEU DESTÍ

Sales des de 13 fins a 38 m²

Descarrega’t el plànol

DEMANA’NS CITA

Pronte posaràs en marxa el projecte que porta temps en la teua ment

    La finalitat i ús previst tant de les dades en sí mateix com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat o entregar-li el producte adquirit. A continuació podrà acceptar les finalitats que crega convenients marcant la seua casella corresponent i clicant al botó ENVIAR, tinga en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per poder-li prestar el servei, en el cas de NO marcar dites caselles, no es podrà prestar/entregar el servei/producte associat. Més informació a la nostra Política de privacitat.

    Compare

    DISEÑO WEB ‣

    ARQU · estudio gráfico y web