Your search results

AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

INMOBILIARIAS Y CONTRATAS
Raó social: INMOBILIARIAS Y CONTRATAS S.A.
NIF: A-03145323
Adreça: AVDA. 9 D’OCTUBRE, 21 LOCAL 2 – 03450 – BANYERES DE MARIOLA – ALACANT
Telèfon: 966 567 627
E-mail: info@inmobiliariasycontratas.com

REGISTRE MERCANTIL D’ALACANT, TOM 1332, FOLI 200, FULLA A-8094 INSCRIPCIÓ 12a

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB
Aquesta pàgina web té com a finalitat presentar els serveis del grup d’empreses format per Enrique Francés Puig S.L., Inmobiliarias y Contratas S.A. i Urbanisme de Banyeres S.L. Així com presentar informació sobre immobles i propietats disponibles per als clients.

El present avís legal (d’ara en avant, l’«Avís Legal») regula l’ús del lloc web: www.inmobiliariasycontratas.com

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre INMOBILIARIAS Y CONTRATAS S.A. i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb INMOBILIARIAS Y CONTRATAS S.A. o qualsevol de les seues delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat INMOBILIARIAS Y CONTRATAS S.A. i, per tant, queda prohibida la seua reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es puga realitzar amb els continguts de les seues pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit d’INMOBILIARIAS Y CONTRATAS S.A.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
INMOBILIARIAS Y CONTRATAS S.A. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seues pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

INMOBILIARIAS Y CONTRATAS S.A. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es puga accedir mitjançant «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat INMOBILIARIAS Y CONTRATAS S.A. La presència de «links» o enllaços a les pàgines web de INMOBILIARIAS Y CONTRATAS S.A. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

Compare

DISEÑO WEB ‣

ARQU · estudio gráfico y web