Your search results

POLÍTICA DE PRIVACITAT

D’acord amb el que s’estableix en el Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que tractarem les seues dades personals amb la finalitat d’informar-lo sobre els productes o serveis publicats en la nostra web.

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantinga la relació mercantil, no se sol·licite la seua supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interés, o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existisca una obligació legal i els tractarem sobre la base del seu consentiment.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seues dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, per a això podrà enviar un email a: info@inmobiliariasycontratas.com.

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per a obtindre informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:

INMOBILIARIAS Y CONTRATAS S.A., A-03145323, AVDA. 9 D’OCTUBRE, 21 LOCAL 2 – 03450 – BANYERES DE MARIOLA – ALACANT, 966 567 627.

Compare

DISEÑO WEB ‣

ARQU · estudio gráfico y web